Despre noi

BREASLA ACTORILOR este o organizație neguvernamentală, de drept privat și utilitate publică, ce promovează valorile cultural-artistice românești și universale, prin mijloace de creație și interpretare artistică.

Play Video

Breasla Actorilor își desfășoară activitatea sub patronajul următoarelor programe:

Breasla Actorilor are drept scop promovarea valorilor teatrale și artistice, dramaturgiei naționale și universale, sprijinul și afirmarea talentelor, stimularea creației artistice și formarea publicului spectator prin susținerea de spectacole teatrale.

Breasla Actorilor vă pune la dispoziție un întreg repertoriu de animații și show-uri artistice: statui vivante, animații pe picioroange, de jonglerie și clovnerie, show-uri cu foc, spectacole și parade stradale.

Studioul de Arte este un program alternativ de educație, cercetare și formare artistică. Programul beneficiază de mai multe departamente și ateliere, organizate în funcție de specificul fiecărei arte și de nivelul profesional al participanților.

Producție de Film

Breasla Actorilor oferă servicii complete de producție de film și videos (scurtmetraje, videoclipuri, corporate videos). Echipa noastră culege o idee și o transformă într-un film!

Management și Impresariat

Breasla Actorilor realizează servicii de management și impresariat artistic, reprezentând atât actorii din România, membri ai asociației, cât și trupele artistice independente.

Breasla Actorilor

ECHIPA EXECUTIVĂ

Alex Floroiu

Director General

Massimiliano Nugnes

Director Artistic

Andreea Secu

Director Marketing

Mădălina Sinoae

Secretar PR

Parteneri și Colaboratori

www.breaslaactorilor.ro

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account