MEMBRI

  • MEMBRI FONDATORI

team

ALEX FLOROIU

A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri – Administrație Publică la Universitatea din București, și Facultatea de Artele Spectacolului – Actorie la Universitatea Hyperion București, clasa conf. univ. dr. Mihai Mălaimare și asist. univ. Anamaria Pîslaru.
A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, TeatrulTudor VianuGiurgiu, și Opera Comică pentru Copii din București. A apărut în serialele TV – Atletico Textila și Băieți de oraș, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare difuzate de Kanal D.
În prezent, este trainer la Școala de Teatru Qfeel, membru în trupa de spectacole pentru copii - Miniricii, și actor colaborator la Teatrul Stela Popescu, Teatrul InDArtAmphiTEATRROM.

follow me on
team

ANDREEA SECU

A absolvit Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Specializarea Inginerie Economică în Agricultură, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, urmând studiile de Masterat în Management în Agroturism și Alimentație Publică, în cadrul aceleiași universități.
Andreea dispune de competențe financiar-contabile (CIEL Academy), economice, organizatorice, psihopedagogice și de comunicare și are o experiență de peste 4 ani în voluntariat la Fundația Inocenți (Romanian Children’s Relief). În prezent, lucrează în calitate de Assistant Office la Agroland Business System și de Marketing Director la Breasla Actorilor.

follow me on
team

MASSIMILIANO NUGNES

A absolvit Facultatea de Artele Spectacolului - Actorie la Universitatea Spiru Haret București, clasa prof. univ. Constantin Codrescu, conf. univ. Vlad Rădescu și asist. univ. Sorin Dinculescu și Masteratul în Arta Actorului la UNATCI. L. CaragialeBucurești.
A colaborat de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, Teatrul pentru Puțini, Teatrul Logos și Metamorphosis-eurythmy-ensemble.
În 2018, câștigă Premiul pentru cel mai bun actor în spectacolul „Slugă la 5 stăpâni”, selectat în Festivalul Internațional de Teatru Turda.

follow me on
team

CRĂIȚA MLADINOVICI

A absolvit Facultatea de Arte - Actorie la Universitatea Hyperion București, clasa conf. univ. dr. Mihai Mălaimare și asist. univ. Anamaria Pîslaru, și Masteratul în Comunicare audio-video la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.
A colaborat cu Teatrul Masca din București, în perioada 2011 – 2016, debutând ca studentă la Școala de Teatru Gestual - Masca, cu Teatrul sub Arțar, Opera Comică pentru Copii și Teatrul de Poveste.

follow me on
team

IOANA FLOROIU

follow me on
team

ROBERT POIANĂ

A absolvit Facultatea de Arte Spectacolului - Actorie la Universitatea Spiru Haret București, clasa prof. univ. Constantin Codrescu, conf. univ. Vlad Rădescu și asist. univ. Sorin Dinculescu.
A colaborat, de-a lungul carierei, cu TeatrulTeodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin, la spectacolul „Richard al III-lea” - regia Toma Enache, și cu Teatrul Masca din București, în spectacolele montate de Mihai Mălaimare (2012-2017). În prezent, colaborează cu TeatrulTudor VianuGiurgiu și Breasla Actorilor, unde este actor și membru.

follow me on
team

EUGENIU FETESCU

A absolvit Facultatea de Artele Spectacolului – Actorie la Universitatea Spiru Haret București, clasa prof. Margareta Pogonat, asistent prof. Cristi Toma, și Masterul în Arta Actorului, la clasa prof. Adriana Popovici.
A interpretat roluri în spectacole reprezentate pe scenele Unteatru, Godot Café Teatru, Muzeul Țăranului Român, Sala Palatului, Teatrul Nottara, TeatrulMaria FilottiBrăila sau CECT pentru UnescoNicolae Bălcescu”.
A apărut în numeroase scurtmetraje, precum „Povestea Ioanei”, „Control”, „Desculți în parc”, „Linia fierbinte”, „Infanta”, „Desigur”, „Ce vrei să te faci când vei fi mare”, „Îmbrățișare gratuită”, „Tales form the city: A strange feeling” „Nava spațială”, ș.a.
În 2012 și 2013 câștigă Premiul pentru cea mai bună actriță la 48 Hour Film Festival. În prezent, colaborează cu Breasla Actorilor și conduce școala de teatru pentru amatori - Pheonix Art School, unde este fondator, pedagog și actriță.

follow me on
team

TUDOR BOLOCA

follow me on
team

MĂDĂLIN MLADINOVICI

A urmat Facultatea de Actorie a Universității „Ovidius” din Constanța, absolvind-o în anul 2015. De asemenea, a interpretat rolul lui Mihai Eminescu din spectacolul „Viața mea fu ziuă”, pus în scenă de Vasile Toma, și pe al lui Henry Carr din „Travestiuri”, producție Breasla Actorilor. În prezent, colaborează cu Teatrul Masca București.
În afara activității teatrale, Mădălin Mladinovici mai este recunoscut pentru înregistrările de voice-over și aparițiile sale din Dragonheart 4 și Comrade Detective, serial difuzat de Amazon Video.

follow me on
team

ADRIAN DINCULESCU

follow me on

www.breaslaactorilor.ro

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account