ECHIPA ARTISTICĂ

  • ACTORI
  • CREAȚIE

team
  • 0729.669.714
  • alexandru.floroiu@gmail.com

ALEX FLOROIU

A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri – Administrație Publică la Universitatea din București, și Facultatea de Artele Spectacolului – Actorie la Universitatea Hyperion București, clasa conf. univ. dr. Mihai Mălaimare și asist. univ. Anamaria Pîslaru.
A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, TeatrulTudor VianuGiurgiu, și Opera Comică pentru Copii din București. A apărut în serialele TV – Atletico Textila și Băieți de oraș, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare difuzate de Kanal D.
În prezent, este trainer la Școala de Teatru Qfeel, membru în trupa de spectacole pentru copii - Miniricii, și actor colaborator la Teatrul Stela Popescu, Teatrul InDArtAmphiTEATRROM.

follow me on
team

ALEXANDRU-TUDOR SABĂU

follow me on
team

CEZARA MUNTEANU

follow me on
team

LAURA MANEA

follow me on
team

LIVIU CHIȚU

follow me on
team
  • massimiliano.nugnes@breaslaactorilor.ro

MASSIMILIANO NUGNES

A absolvit Facultatea de Artele Spectacolului - Actorie la Universitatea Spiru Haret București, clasa prof. univ. Constantin Codrescu, conf. univ. Vlad Rădescu și asist. univ. Sorin Dinculescu și Masteratul în Arta Actorului la UNATCI. L. CaragialeBucurești.
A colaborat de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, Teatrul pentru Puțini, Teatrul Logos și Metamorphosis-eurythmy-ensemble.
În 2018, câștigă Premiul pentru cel mai bun actor în spectacolul „Slugă la 5 stăpâni”, selectat în Festivalul Internațional de Teatru Turda.

follow me on
team

MIHAI HURDUC

follow me on
team

ROBERT POIANĂ

A absolvit Facultatea de Arte Spectacolului - Actorie la Universitatea Spiru Haret București, clasa prof. univ. Constantin Codrescu, conf. univ. Vlad Rădescu și asist. univ. Sorin Dinculescu.
A colaborat, de-a lungul carierei, cu TeatrulTeodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin, la spectacolul „Richard al III-lea” - regia Toma Enache, și cu Teatrul Masca din București, în spectacolele montate de Mihai Mălaimare (2012-2017). Din 2018 începe colaborarea cu TeatrulTudor VianuGiurgiu, unde lucrează cu regizori precum Mircea Crețu, Mihaela Rădescu, Mihai Panaitescu, Michele Modesto Casarin și Felix Crainicu.

follow me on
team

TEODORA COLȚ

follow me on

REGIE / DRAMATURGIE

team
  • 0729.669.714
  • alexandru.floroiu@gmail.com

ALEX FLOROIU

Alex Floroiu este actor și membru în Breasla Actorilor. A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri – Administrație Publică la Universitatea din București, și Facultatea de Artele Spectacolului – Actorie la Universitatea Hyperion București, clasa conf. univ. dr. Mihai Mălaimare și asist. univ. Anamaria Pîslaru. A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu, Teatrul Excelsior și Opera Comică pentru Copii din București. A apărut în serialele TV – Atletico Textila și Băieți de oraș, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare difuzate de Kanal D. În prezent, este trainer la Școala de Teatru Qfeel, membru în trupa de spectacole pentru copii - Miniricii, și actor colaborator la Teatrul Stela Popescu, Teatrul InDArt și Asociația Culturală AmphiTEATRROM.

follow me on
team

ANDREI ADAM

follow me on
team

MASSIMILIANO NUGNES

follow me on

www.breaslaactorilor.ro

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account