Skip to toolbar
  • Breasla Actorilor

team
  • București, România

Alex Floroiu

ACTOR

A absolvit specializarea Administrație Publică la Universitatea din București, și Actorie la Universitatea Hyperion București, clasa conf. univ. dr. Mihai Mălaimare și asist. univ. Anamaria Pîslaru.

A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, TeatrulTudor Vianu” Giurgiu, Asociația Culturală AmphiTHEATRROM, Trupa Miniricii și Opera Comică pentru Copii din București.

A apărut în serialele TV – Atletico Textila și Băieți de oraș, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare difuzate de Kanal D. În prezent, este actor colaborator la Teatrul Stela Popescu, Teatrul InDArt și Breasla Actorilor.

follow me on
team
  • București, România

Robert Poiană

ACTOR

A absolvit Facultatea de Arte Spectacolului - Actorie la Universitatea Spiru Haret din București, clasa prof. univ. Constantin Codrescu, conf. univ. Vlad Rădescu și asist. univ. Sorin Dinculescu.

A colaborat, de-a lungul carierei, cu TeatrulTeodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin, la spectacolul „Richard al III-lea” - regia Toma Enache, și cu Teatrul Masca din București, în spectacolele montate de Mihai Mălaimare (2012-2017).

Din 2018 începe colaborarea cu TeatrulTudor Vianu” Giurgiu, unde lucrează cu regizori precum Mircea Crețu, Mihaela Rădescu, Mihai Panaitescu, Michele Modesto Casarin și Felix Crainicu.

follow me on
team
  • București, România

Mihai Hurduc

ACTOR

A absolvit Masteratul de Biomecanică și Kinetologie la A.N.E.F.S. București și Facultatea de Arte - Actorie la Universitatea Hyperion din București, clasa conf. univ. dr. Mihai Mălaimare și asist. univ. Anamaria Pîslaru.

A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, TeatrulTudor Vianu” Giurgiu, Teatrul Roșu, AmphiTHEATRROM, 8PT și TIP, iar acum joacă la Teatrul InDArt și Breasla Actorilor.

A apărut în serialul TV – „Lecții de viață”, în filmele „Dragonheart 4”, „Family Royal”, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare.

follow me on
team
  • București, România

Cezara Munteanu

ACTRIȚĂ

A studiat Arta Actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și CinematograficăI. L. Caragiale” București, absolvind studiile de Licență în anul 2016, clasa prof. univ. Adrian Titieni, și pe cele de Masterat în anul 2018 la clasa prof. univ. Tania Filip.

A reprezentat România în cadrul Expo Milano 2015, cu trupa Teatrului de Magie din București, coordonată de Andrei Teașcă. A colaborat cu Teatrul Național București, TNO „Ion Dacian”, Teatrul Metropolis, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Elisabeta, etc., iar acum joacă la Breasla Actorilor.

A apărut în diverse scurtmetraje („Ilie”, „Spălătoria”, „Enjoy the silence”, „Agoraphobia”, „Tineretului”, „Document”, „Căpșuni”), reclame și videoclipuri muzicale (The Kryptonite Sparks, Doddy, Andrei Neagu, Spike).

În 2015, interpretează rolul principal – Ioana – în „Tibi”, regia Dan Iliuță, film acceptat în competiția de la Cannes, secțiunea Shortcuts. În 2012, este nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol principal la Festivalul Național de TeatruIdeo IdeisAlexandria, iar în 2018 primește Premiul Publicului pentru cea mai bună actriță la Gala Hop și pentru Secțiunea grup, cu „Acum se improvizează”.

follow me on
team
  • București, România

Laura Manea

ACTRIȚĂ

A absolvit Facultatea de Artele SpectacoluluiActorie la Universitatea Spiru Haret din București, clasa prof. Margareta Pogonat, asistent prof. Cristi Toma, și Masterul în Arta Actorului, la clasa prof. Adriana Popovici.

A interpretat roluri în spectacole reprezentate pe scenele Unteatru, Godot Café Teatru, Muzeul Țăranului Român, Sala Palatului, Teatrul Nottara, TeatrulMaria FilottiBrăila sau CECT pentru UnescoNicolae Bălcescu”.

A apărut în numeroase scurtmetraje, precum „Povestea Ioanei”, „Control”, „Desculți în parc”, „Linia fierbinte”, „Infanta”, „Desigur”, „Ce vrei să te faci când vei fi mare”, „Îmbrățișare gratuită”, „Tales form the city: A strange feeling” „Nava spațială”, ș.a.

În 2012 și 2013 câștigă Premiul pentru cea mai bună actriță la 48 Hour Film Festival.

În prezent, este actriță la Breasla Actorilor și conduce școala de teatru pentru amatori - Pheonix Art School, unde este fondator, pedagog și actriță.

follow me on
team
  • București, România

Alexandru Tudor Sabău

ACTOR

Este absolvent al studiilor de licență în Actorie - clasa prof. Doru Ana, și al celor de masterat – clasa prof. Gelu Colceag, din cadrul UNATC „I. L. Caragiale” București.

În 2006, joacă pe scena Teatrului Casandra, iar în perioada 2008 – 2013, colaborează cu Teatrul Logos, interpretând roluri în spectacolele montate de Oswald Gayer. A mai jucat în spectacole montate la Teatrul Național București, Opera Națională București, Godot Café Teatru și Teatrul de Artă din București. În 2013, devine profesor coordonator de teatru la Liceul Waldorf București, iar în perioada 2014 – 2017 colaborează cu trupa de improvizație Grupa Mică.

A apărut în numeroase spoturi publicitare și în diverse lungmetraje, printre care „Tinerețe fără tinerețe”, în regia lui Francis Ford Coppola, „Dacă bobul nu moare”, regia Sinișa Dragin, „Ice Age”, „Leonardo da Vinci”, 2 documentare regizate de Matthias Unterburg, și „Portretul luptătorului la tinerețe”, în regia lui Titi Popescu.

follow me on

© 2020 Breasla Actorilor. Visul tău, povestea noastră

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account