Eu am avut de toate. Și pe toate le-am futut.

Nouă ani în urmă, atunci când am vândut și am pierdut tot ce aveam – prietenii și motocicletele – soția mea mi-a spus: „Dacă voi rămâne cu tine, voi începe iarăși să mă droghez. Tu mă omori cu nestatornicia ta.” Avea dreptate. Și ea a plecat. Plângeam ca un copil, implorând-o să nu plece. Eu mi-am tăiat chiar și degetul mic ca ea să nu plece. Eu umblam prin cameră, fără un deget, iar sângele curgea ca dintr-un izvor. Dar uitați-vă, mi l-au pus la loc!

Terapeutul meu mi-a zis o dată: „Mickey, tu nu trăiești în Evul Mediu. Nu trebuie să mergi în plină stradă cu arme și armură pe tine.”

Mi-am pierdut casa, soția, mediul. Mi-am pierdut sufletul. Am fost singur. Nimeni nu mă suna. Trăiam cu 200 de dolari pe săptămână. Pentru prima dată după mulți ani, am început să merg în supermarket. Și când eram acolo, încercam să împing nenorocitul ăla de cărucior pentru a-mi cumpăra ceva pentru cină… Foarte des mă duceam la un snack-bar pentru o oră, unde erau numai homosexuali – doar pentru ca nimeni să nu mă recunoască.

Eu locuiesc în Los Angeles, cel mai plictisitor oraș din lume. Nu-mi place deloc, dar eu știu că dacă m-aș muta în Londra sau New York, mi-aș rupe capul.

Cel mai bine mă simt cu „oamenii de stradă”. Chiar și șoferul meu. Eu îl cunosc de 15 ani. Înainte ca el să devină șoferul meu, a jefuit o bancă și după, a stat 8 ani în închisoare. Uite așa oameni îmi plac mie.

Foarte mult timp, banii mei erau cheltuiți pe terapeutul meu. Pe ăla care rapară creierul! În primii ani mă duceam să-l văd de 3 ori pe săptămână. Apoi de două ori. Acum doar o singură dată. Timp de 6 ani nu am fost decât la 2 întâlniri.

Eu nu am avut copilărie. Pentru că eu am lucrat toată viața mea. Dar și din alte motive. Prima dată când am avut succes, m-am simțit ca o rachetă balistică. Uite aici e copilăria mea! Eu nu am coborât de pe motocicletă timp de 10 ani.

În privința femeilor, am trecut demult de perioada cand nu mai vrei să te trezești cu ea alături și-ți vine să te împuști din cauză că a rămas peste noapte. Mai mult, nu-mi voi mai permite așa ceva. Acum casa mea e o mănăstire!

Îmi place să fiu actor în filme, deoarece aici totul depinde de tine. Asta nu e afacere sau politică. Ori ești bun ori o sugi.

M-am întalnit cu Tupac (care a jucat împreună cu Rourke în „Bullet”) de mai multe ori și nu am regretat niciodată, ba chiar am fost amuzat, deoarece nu am mai întâlnit niciodată în viața mea oameni mai răi ca el. Lucratul împreună cu Tupac era o minune. Eu mă uitam la el și mă gândeam: „Ticălosul ăsta o să îndrepte arma spre mine, mă va împușca și nici nu va clipi.”

Mie îmi place Robert Rodriguez, pentru că e neînfricat și… își bagă piciorul în tot. O dată am zis despre el: „Robert înoată în apele în care încă nimeni nu a mai fost.” Respect asta. Și îmi place și pălăria lui de cowboy.

Criteriile mele pentru frumusețea femeii sunt simple. E ca și cum ai cumpăra un cal: nu-mi plac gâtul subțire și picioarele scurte.

Eu primesc mai multă plăcere din sport decât din cariera de actor. Îmi place la nebunie sportul. Și vreau să încerc ceva nou, întotdeauna vreau ceva nou. Ce vrei să fac dupa 40? Dumnezeule, să pescuiesc?! Prostii.

Eu sunt cel mai prost surfer din California. Deoarece capacitatea mea de echilibru vine din box.

Eu m-am schimbat, dar în interiorul meu este ceva ce va rămâne mereu la fel. Și dacă slăbesc pentru o clipă, va ieși și va distruge tot.

Nu voi mai avea în viață șanse. Dacă o ratez pe asta de acum, nu-mi va rămâne nimic altceva decât să sar de pe cea mai înaltă clădire. Oamenii mă întreabă adesea: „Care este cel mai reușit film al dumneavoastră?”, iar eu le spun: „Hei, bastarzilor, eu încă nu am facut cel mai bun film!”

Boxul a avut impact asupra aspectului meu. Atunci când trebuia să-mi fac nasul, medicii au fost nevoiți să-mi ia cartilajul de la ureche, pentru a-l reface, deoarece nu a mai rămas nimic din el.

Trebuie să vă spun că mulți actori au primit Oscarul din cauză că eu am renunțat la acele roluri.

Femeia este mult mai puternică decât bărbatul. Atunci când ea zice „Destul!”, înseamnă că e destul. Bărbatul va fi întotdeauna la picioarele ei, sperând să se întoarcă. Eu am fost. Dar oricum mă simt fericit.

Oamenilor le este frică de liniște. Se tem până la moarte de ea, pentru că ei nu știu ce înseamnă asta. Iar eu o iubesc. Ea aduce doar beneficii oamenilor.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

www.breaslaactorilor.ro

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account