Actorul Massimiliano Nugnes și Viviana Sposub au creat un moment absolut emoționant în cadrul Galei „Bravo, ai stil! Celebrities” (sezonul 7)

Actorul Massimiliano Nugnes și Viviana Sposub au creat un moment absolut emoționant în cadrul galei „Bravo, ai stil! Celebrities” (sezonul 7), unde concurentele au fost provocate să reinterpreteze ținutele din perioada „La Belle Epoque”.

Toți cei prezenți în platoul emisiunii au fost impresionați de momentul lor artistic, atât moderatorii, jurații, cât și concurentele.

Întrebate ce părere au despre moment, atât Bella Santiago, cât și Raluca Dumitru, au recunoscut că le-a plăcut foarte mult, că e foarte frumos și că le-a emoționat.

Și moderatoarea Ilinca Vandici a fost vizibil impresionată, recunoscând meritele artistice ale protagoniștilor: „Foarte interesant momentul, iar tu, Viviana te-ai descurcat excepțional! […] Massimiliano, îți mulțumesc din suflet că ai fost alături de noi! A fost o mare plăcere să te văd și mă bucur tare mult că am avut această ocazie.

Victor Slav: „Cum te-ai gândit la acest moment, Viviana?”

Viviana: Ideea mi-a venit, evident, după ce am auzit tematica Galei și am vrut, desigur, să creez un moment emoționant. Având în vedere că de fiecare dată vreau să prezint ceva diferit aici, pe scenă, am căutat această idee cu statui vivante. 

Victor Slav: „Semnifică ceva pentru tine?”

Viviana: Cred că semnifică ceva pentru foarte mulți oameni! Ești cu inima frântă, aștepți să vină cineva ca să-ți încălzească sufletul, dar de multe ori, la final rămânem noi cu inima frântă, și celălalt pleacă însuflețit… poate către o altă statuie, poate către un alt suflet care are nevoie de ajutor. Și ciclul se repetă, pentru că eu am rămas acolo, în așteptare, după ce am transmis emoția mea și iubirea mea.

Bella Santiago

„M-am emoționat la momentul Vivianei la Gală. Am fost foarte atentă la momentul ei, mi s-a părut foarte interesant și chiar mi-a atins inima.”

Raluca Bădulescu a declarat că momentul este unic, nu a mai fost niciodată propus în celelalte sezoane „Bravo, ai stil!”: „Să știi că momentul a fost chiar emoționant și tu știi că eu nu mă emoționez chiar așa ușor! Dar ideea în sine… și interpretarea ta, ca și interpretarea colegului tău… Chiar a fost ceva care m-a mișcat!”

Raluca Bădulescu: „Un moment static… dar care, cu toate acestea, m-a mișcat! A fost foarte… Măi, Viviana știe foarte bine… pentru că nu este singurul moment pe care l-a făcut în două persoane, a mai făcut momente cu George, etc. …știe foarte bine să scoată trăire, sentiment, emoție. Nu numai că este o actriță foarte bună, dar are feeling, transmite foarte mult, Viviana, foarte mult.”

Mânați de curozitate și de simț ludic, Victor Slav și Tibi Clenci și-au făcut propriul joc de statui vivante, descriind momentul drept unul emoționant.

Victor Slav: Un moment foarte bun, iar invitatul a fost de excepție.

Mânați de curozitate și de simț ludic, Victor Slav și Tibi Clenci și-au făcut propriul joc de statui vivante, descriind momentul drept unul emoționant.

Victor Slav: Un moment foarte bun, iar invitatul a fost de excepție.

Belle Époque (din franceză, „Epoca Frumoasă”) este perioada modernă, cu salturi marcante în toate domeniile și viață tihnită până la începutul Primului Război Mondial. Convențional este datată de la sfârșitul Războiului franco-prusac în 1871 până la izbucnirea Primului Război Mondial în 1914.
Apărută în timpul celei de-a Treia Republici Franceze, a fost o perioadă caracterizată de optimism, pace regională, prosperitate economică, un vârf al imperiilor coloniale și inovațiilor tehnologice, științifice și culturale. În climatul perioadei, mai ales la Paris, artele au înflorit. Multe capodopere ale literaturii, muzicii, teatrului și artei vizuale au câștigat recunoașterea. Belle Époque a fost numită în retrospectivă, când a început să fie considerată „Epoca de Aur”, spre deosebire de ororile Primului Război Mondial.
În Marea Britanie, anii Belle Époque corespund sfârșitului epocii victoriene și începutul epocii eduardiene, din timpul domniei regelui Eduard al VII-lea.
În Germania, Belle Époque coincide cu wilhelminismul, iar în Rusia cu domniile țarilor Alexandru al III-lea și Nicolae al II-lea.

Moda și bunurile de lux

La începutul Belle Époque, industria de haute couture a fost dominată de Casa de Worth. Charles Worth a proiectat hainele împărătesei Eugénie în timpul celui de-Al Doilea Imperiu și a transformat moda înaltă într-o industrie. Până în 1900, în Paris erau peste douăzeci de case de haute couture, conduse de designeri printre care: Jeanne Paquin, Paul Poiret, Georges Doeuillet, Margaine-Lacroix, Redfern, Raudnitz, Rouff, Callot Sœurs, Blanche Lebouvier și alții, inclusiv fiii lui Charles Worth. Cele mai multe dintre aceste case aveau mai puțin de cincizeci de angajați, însă cele din top 6 șase sau șapte firme aveau între patru sute și nouă sute de angajați.
La Expoziția Universală de la Paris din 1900, o clădire întreagă a fost dedicată designerilor de modă. Primul spectacol de modă cu modele a avut loc la Londra în 1908. Coco Chanel a deschis primul ei magazin la Paris în 1910, dar faima ei ca designer a venit după Primul Război Mondial.
Doamnele purtau pălării cu flori, cu pene, cu dantele, cu panglici, cu mărgele, mâinile acoperite cu mănuși fine din piele, corsaje, iar ținuta trebuia să fie foarte demnă. Domnii purtau mustață, cămașă albă, pentru a se deosebi de cei care nu aveau privilegiul de păstra „gulerele albe”. În perioada Belle Époque hainele jucau rolul unor cărți de vizită, rochia sau costumul spunând aproape totul despre statutul social.
Creșterea numărului de magazine și a turismului a creat o piață mult mai mare pentru bunurile de lux, cum ar fi parfumurile, ceasurile și bijuteriile. Parfumierul François Coty a început să producă miresme în 1904 și a obținut primul său succes prin intermediul magazinelor. El a descoperit importanța sticlelor elegante în parfumul de marketing și i-a cerut lui Baccarat și lui René Lalique să proiecteze sticle în stil Art Nouveau.

Într-un număr special din decembrie 2013 dedicat în întregime epocii frumoase, Revista Historia descrie pe larg multe aspecte importante ai anilor de dinainte de Marele Război, de la Expoziția Universală de la Paris din 1900 până la caricaturile din presa vremii pe tema vestimentației.

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” va avea finala pe 5 februarie 2022, unde câștigătoarea va fi desemnată în direct, ca urmare a voturilor primite de la telespectatori, și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Înainte de Marea Finală, difuzată sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20.00, concurentele Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub se vor duela stilistic în Semifinala ce se anunță extrem de tensionată și care va putea fi urmărită pe 29 ianuarie, de la ora 20.00

Articole recomandate

Arta Actorului
Breasla Actorilor

Training Eugenio Barba

Il training, de Eugenio Barba     Acest capitol reconstituie traseul teoretic al lui Eugenio Barba în ceea ce privește ucenicia: un arc ce pornește de la ideea de laborator,

Read More »

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...