Profile Photo

Alex FloroiuOffline

5 out of 5
1 Rating
 • Bucharest, Romania
 • 0

  Posts

 • 0

  Followers

 • 55

  Views

Slideshow

Project

Micul Prinț este un spectacol de teatru-dans despre inocența copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere și să prețuiască lucrurile valoroase din viața sa – bucuria și jocul, generozitatea, bunătatea și frumusețea. Tot ele îi vor călăuzi în anevoiosul și uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o călătorie în sens invers și descoperă importanța inocenței în viața matură. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depășește barierele de vârstă și spațiu.

 • #teatru-dans
 • #Ioana Macarie
 • #Micul Prinț
 • #Teatrul Stela Popescu

Skills

Living Statues
100%
Lupte scenice
100%

Portfolio

Services

Spectacole

Reviews

Profile Photo
November 29, 2020
A great actor!

About Me

Alex Floroiu

Actor. Trainer. Performer

A absolvit specializarea Administrație Publică la Universitatea din București, și Actorie la Universitatea Hyperion București, clasa conf. univ. dr. Mihai Mălaimare și asist. univ. Anamaria Pîslaru.

A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul MascaTeatrul „Tudor Vianu” Giurgiu, Asociația Culturală AmphiTHEATRROMTrupa Miniricii și Opera Comică pentru Copii din București.

A apărut în serialele TV – Atletico Textila și Băieți de oraș, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare difuzate de Kanal D. În prezent, este actor colaborator la Teatrul Stela PopescuTeatrul InDArt și Breasla Actorilor.

Media

Keep in touch

Friends

Profile Photo
Silvia Gagu
@silvia
Profile Photo
Breasla Actorilor
@breaslaactorilor

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...