În acest studio, organizăm periodic workshop-uri și cursuri destinate actorilor pregătiți să își formeze o carieră în acting business, cât și celor care caută deprinderea de noi forme de expresie și interpretare artistică.

     Unul dintre obiectivele programului nostru de educație, cercetare și formare artistică este să putem organiza anual un masterclass pentru artiștii profesioniști, coordonat de un invitat recunoscut la nivel internațional.

Alla Scoperta della
Mia Maschera

    Breasla Actorilor organizează în perioada 8 – 12 august 2021 un Masterclass de Commedia dell’Arte, susținut de Michele Modesto Casarin – regizor, pedagog și actor, expert în teatru de mască recunoscut la nivel internațional – asistat de Claudio Colombo – actor, creator de măști, expert în teatru fizic.
  Masterclass-ul se va desfășura în București, pe parcursul a 5 zile (8 – 12 august), în intervalul orar 13:00 – 19:00 duminica și 10:00 – 17:00 de luni până joi, și se adresează atât actorilor profesioniști, cât și celor care vor să își îmbunătățească tehnica și expresivitatea corporală.
  În același timp, evenimentul reprezintă o bună ocazie de a fi selectat într-un spectacol de commedia dell’arte montat de Michele Modesto Casarin și Massimiliano Nugnes în anul 2022.

La Commedia dell'Arte
Scenarii, Măști, Improvizație

     Veți aprofunda stilul venețian de commedia, prin introduceri teoretice în istoria sa, exerciții și lucru cu obiecte specifice.
     Cursul este organizat în două etape, fiecare de câte trei luni, și se desfășoară de 2 ori pe săptămână. Prima etapă va cuprinde exerciții introductive, pentru familiarizarea cu stilul de joc, precum și aspecte teoretice, urmând ca, pe durata celei de-a doua etape, să fie dezvoltat lucrul pe scene și crearea unui spectacol complet.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...