Bulevardul Iuliu Maniu 138-142, București 061098

Studio de Artă Teatrală

   Breasla Actorilor organizează cursuri de artă teatrală pentru adulți, adolescenți și copii, venind în întâmpinarea celor care caută, iubesc și speră.

   Pentru adulți și adolescenți avem grupe de începători (pentru cei care fac pentru prima oară cunoștință cu teatrul) și de avansați (pentru cursanții obișnuiți cu limbajul teatral). Modulul unui curs durează 3 luni, iar ședințele sunt programate săptămânal (2h 30 minute / ședință). Prețul cursului este de 350 lei / lună.

   Actorii sunt copiii de duminică ai lui Dumnezeu, prin urmare copiii sunt deja actori desăvârșiți, iar grupa lor este specială. Ședința durează 1h 30 minute, iar prețul cursului este de 200 lei / lună.

    Cursurile vor avea loc la studioul nostru de pe Bld. Iuliu Maniu 138-142, Sector 6, București (Metrou Gorjului). Înscrierile se pot face pe [email protected] sau la nr. de telefon 0729.669.714. Numărul de cursanți este limitat între 6-10 persoane.

Elemente Abordate

    Jocurile și exercițiile dezvoltate de noi abordează elemente de arta actorului, pantomimă și expresie corporală, Commedia dell’Arte, improvizație și mișcare scenică, dicție și tehnică vocală. 

 Pentru adulți și adolescenți, am conceput următoarele ateliere de formare artistică, structurate pe 3 niveluri de performanță: începători, intermediari și avansați.

Începători

Grupa se adresează cursanților care sunt la prima întâlnire cu teatrul, fiind inițiați în tehnica și mijloacele de expresie artistică.

Intermediari

Grupa se adresează cursanților obișnuiți cu metodele și tehnicile teatrale, scopul cursurilor fiind cel de formare a deprinderilor scenice.

Avansați

Grupa se adresează cursanților familiarizați cu scena, pregătiți să treacă prin antrenamente și exerciții specifice actorilor profesioniști.

Experți

Grupa se adresează cursanților cu experiență, selectați în trupa de amatori a Breslei Actorilor, având drept obiectiv montarea și reprezentarea spectacolelor de teatru.

Cursuri

Oferte promoționale

Plată integrală

Dacă dorești să plătești integral modulul de 3 luni, beneficiezi de reduceri atractive la cursurile de teatru.

Prietenii aduc prieteni

Vino cu un prieten la cursurile de teatru și beneficiați împreună de o reducere de 25% în prima lună.

European Youth Card

Vino cu Cardul European de Tânăr și beneficiezi de o reducere de 30% în prima lună la cursurile de teatru.

Contact info

Adresă Studio

Program PR

Pentru înscrieri la cursuri și închiriere Studio,
vă invităm să completați formularul de mai jos

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...