Gala Breslei Actorilor | #Tabăra de Film Moinești

    Avem plăcerea de a vă invita joi, 16 decembrie 2021, de la ora 18:00, la Gala Breslei Actorilor, eveniment organizat la Centrul Cultural „Lira” Moinești, unde veți putea viziona scurtmetrajele realizate de tinerii moineșteni în cadrul Studioului și Taberei de Film, proiect realizat de Breasla Actorilor cu sprijinul UAT – municipiul Moinești.

    În fiecare an, lansăm noi proiecte în cadrul Studioului de Arte Moinești, unde tinerii cu vârsta între 14 – 21 de ani explorează arta și producția teatrală și cinematografică, oferindu-le atât suport și noi perspective în carieră, cât și o bună alternativă de petrecere a timpului liber.

    Anul acesta ne-am îndreptat atenția către arta cinematografică, organizând în cadrul Studioului de Film ateliere de scenaristică, regie, actorie și producție de film, urmând ca în cadrul Taberei de Film să producă 5 scurtmetraje care să pună în valoare frumusețea și poveștile de viață ale orașului Moinești.

    Prin urmare, dacă v-ar plăcea să ne fiți alături în această zi de sărbătoare, să vă bucurați de experiența tinerilor în acest proiect, să ne aplaudați realizările și chiar să le votați pe cele favorite, noi vă așteptăm cu drag la Gala Breslei Actorilor.

    Pentru confirmarea invitației, ne puteți lăsa un mesaj la nr. de telefon 0729.669.714 sau la e-mail [email protected].

     Proiectul „Studio de Arte – Studio și Tabără de Film” se derulează în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, prin sprijinul Unității Administrativ Teritoriale – municipiul Moinești. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia UAT – municipiul Moinești şi nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Sponsor: Complex Parc Pini Moinești

Articole recomandate

Arta Actorului
Breasla Actorilor

Training Eugenio Barba

Il training, de Eugenio Barba     Acest capitol reconstituie traseul teoretic al lui Eugenio Barba în ceea ce privește ucenicia: un arc ce pornește de la ideea de laborator,

Read More »

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...