Bulevardul Iuliu Maniu 138-142, București 061098

Studio de Artă Teatrală

   Breasla Actorilor își deschide ușile Studioului de Arte pentru adulți, copii și adolescenți, venind în întâmpinarea iubitorilor de teatru, indiferent de pregătirea lor profesională, dornici să descopere arta dramatică și să își dezvolte noi mijloace de expresie artistică.
    Înscrierile sunt deschise Grupei de Începători (cursanți care sunt la prima întâlnire cu teatru) și Grupei de Intermediari (cursanți obișnuiți cu metodele și tehnicile teatrale), atât pentru liceeni, cât și pentru adulți. 
    Modulul unui curs durează 3 luni, cu posibilitatea avansării într-o nouă grupă de avansați, iar ședințele sunt programate săptămânal (2 h – 2h 30′ / ședință). Prețul cursului este de 300 lei / lună sau 700 lei la achitarea lui integrală.
    Pentru copii, avem deschisă Grupa de Începători, unde ședința durează 1h 30 minute, iar prețul cursului este de 200 lei / lună sau 500 lei la achitarea lui integrală.

Elemente Abordate

    Jocurile și exercițiile dezvoltate de noi abordează elemente de arta actorului, pantomimă și expresie corporală, Commedia dell’Arte, improvizație și mișcare scenică, dicție și tehnică vocală. 

 Pentru adulți și adolescenți, am conceput următoarele ateliere de formare artistică, structurate pe 3 niveluri de performanță: începători, intermediari și avansați.

Începători

Grupa se adresează cursanților care sunt la prima întâlnire cu teatrul, fiind inițiați în tehnica și mijloacele de expresie artistică.

Intermediari

Grupa se adresează cursanților obișnuiți cu metodele și tehnicile teatrale, scopul cursurilor fiind cel de formare a deprinderilor scenice.

Avansați

Grupa se adresează cursanților familiarizați cu scena, pregătiți să treacă prin antrenamente și exerciții specifice actorilor profesioniști.

Experți

Grupa se adresează cursanților cu experiență, selectați în trupa de amatori a Breslei Actorilor, având drept obiectiv montarea și reprezentarea spectacolelor de teatru.

Cursuri

Oferte promoționale

Plată integrală

Dacă dorești să plătești integral modulul de 3 luni, beneficiezi de reduceri atractive la cursurile de teatru.

Prietenii aduc prieteni

Vino cu un prieten la cursurile de teatru și beneficiați împreună de o reducere de 25% în prima lună.

European Youth Card

Vino cu Cardul European de Tânăr și beneficiezi de o reducere de 30% în prima lună la cursurile de teatru.

Atenție!

Cursurile au loc la Studio „Breasla Actorilor”, pe Bulevardul Iuliu Maniu, 138-142, Sector 6, București (Metrou Gorjului).
Înscrierile se pot face la adresa de email: [email protected] sau la numărul de telefon 0729.669.714.    
Numărul de cursanți este limitat între 6-10 persoane.
Cursul se desfășoară ținând cont de normele de siguranță în vigoare și respectând restricțiile impuse.
Atât spațiul de lucru, cât și cele sanitare, asigură distanțarea de minim 1,5m între persoane. Vor exista în permanență, în locuri vizibile, soluții de dezinfectant antibacterian, pe bază de alcool.

Contact info

Adresă Studio

Program PR

Pentru înscrieri la cursuri și închiriere Studio,
vă invităm să completați formularul de mai jos

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...