Studio de Arte - Studio și Tabără de Film Moinești

    STUDIOUL DE ARTE este un spațiu cultural-artistic în care tinerii din Moinești cu vârsta de 14 – 21 ani explorează arta și producția teatrală și cinematografică. În acest sens, ne-am propus să deschidem noi secții (departamente) de producție, creație și interpretare artistică, oferind tinerilor suport și noi perspective în carieră, cât și o bună alternativă de petrecere a timpului liber.

    Anul acesta ne-am propus să deschidem noi perspective și oportunități în arta și industria cinematografică, lansând în cadrul Studioului de Arte – Studio și Tabără de Film.

    Studioul de Film este un program alternativ de educație, cercetare și formare artistică, unde iubitorii de film au ocazia să descopere atât lumea din spatele culiselor, cât și pe cea din lumina reflectoarelor. Participanții vor avea acces la ateliere de scenaristică, regie, actorie și producție de film, urmând ca în cadrul Taberei de Film să producă o serie de scurtmetraje care să pună în valoare frumusețea și poveștile de viață ale orașului Moinești.

    Proiectul se adresează tinerilor din Moinești, cu vârstă cuprinsă între 14 și 21 de ani și se desfășoară în perioada septembrie – decembrie 2021.

    Înscrierea participanților este gratuită și se poate face până la data de 15 septembrie 2021, la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0729.669.714.

     Proiectul „Studio de Arte – Studio și Tabără de Film” se derulează în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, prin sprijinul Unității Administrativ Teritoriale – municipiul Moinești. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Unității Administrativ Teritoriale – municipiul Moinești şi nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Articole recomandate

Arta Actorului
Breasla Actorilor

Training Eugenio Barba

Il training, de Eugenio Barba     Acest capitol reconstituie traseul teoretic al lui Eugenio Barba în ceea ce privește ucenicia: un arc ce pornește de la ideea de laborator,

Read More »

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...