Despre

      STUDIOUL DE ARTE este un program alternativ de educație, cercetare și formare artistică. Programul se derulează în mai multe locații din țară, abordând diverse metode și tehnici de creație și interpretare artistică, adaptate mijloacelor specifice de reprezentare (teatru, film, divertisment).

TSL 2021 în cifre

Studioul de Arte se deosebește prin conținutul autentic al cursurilor și atelierelor, prin profesionalismul și specializarea trainerilor, cât și prin oportunitățile și resursele oferite:

 •  3 zile de festival: 1 – 3 octombrie 2021
 •  6 locații: Centrul Cultural LIRA, Parcul BĂI, Parcul DADA, Complex Parc PINI, Galeria de Artă GENEZA, Galeria de Artă MANSARTA
 •  30 de evenimente: Teatru, Concerte, Lansări de carte, Parade stradale, Târg popular, Spectacole pentru copii, Spectacole stradale, Expoziții de fotografie și pictură, Happening-uri și multe altele
 •  200 de artiști și voluntari
ORGANIZATORI: Breasla Actorilor și Teatrul InDArt
Proiect finanțat de Ministerul Culturii
Partener Principal: Primăria din Moinești
Parteneri: Complex Parc PINI, Asociația ”Mândră Ie Românească”, Asociația ”M.Y. Music Art”, Grupul Local de Inițiativă pentru Tineri, Asociația ”Inițiative pentru o comunitate responsabilă”, Clubul sportiv Municipal Moinești, Asociația ”ACTIV”, Montpesa

Cursuri și Ateliere

În prezent, portofoliul nostru numără diverse cursuri și ateliere, optimizate atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți, desfășurate în 3 studiouri artistice.

Artă Teatrală

Studioul de Artă Teatrală vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru, indiferent de experiență, abordând cursuri și ateliere specifice artelor spectacolului.

Artă Cinematografică

Studioul de Artă Cinematografică se adresează iubitorilor de film, celor dornici să cunoască lumea din spatele culiselor, cât și pe cea din lumina reflectoarelor.

Arte Stradale

Studioul de Arte Stradale este deschis animatorilor și performerilor de spectacole stradale și de divertisment, aflați în căutare de noi forme și mijloace de reprezentare artistică.

Studioul
Actorului Profesionist

În acest studio, organizăm periodic workshop-uri și cursuri destinate actorilor pregătiți să își formeze o carieră în acting business, cât și celor care caută deprinderea de noi forme de expresie și interpretare artistică.

Locații

STUDIOUL DE ARTE beneficiază de mai multe locații în care își desfășoară activitatea, printre care spațiile destinate evenimentelor educative din Municipiul Moinești, Jud. Bacău, cât și cele din Municipiul București – Studio „Breasla Actorilor”, Teatrul InDArt, Palatul Universul.

București

Studio „Breasla Actorilor”

Bulevardul Iuliu Maniu 138-142, Sector 6, București 061098

Moinești

Centrul Cultural „Lira”

Strada Libertății 1, Moinești 605400
Vezi Locația

Instructori

În fiecare an, Breasla Actorilor își propune să aducă în România specialiști în domeniul artelor spectacolului și al celor cinematografice.

Echipa noastră, formată din profesioniști ai domeniului, este întotdeauna pregătită să ofere din energia, pasiunea și experiența lor artistică.

A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu, Asociația Culturală AmphiTHEATRROM, Trupa Miniricii și Opera Comică pentru Copii din București, fiind în prezent, actor colaborator la Teatrul Stela Popescu, Teatrul InDArt și Breasla Actorilor.

Alex Floroiu

A colaborat de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, Teatrul pentru Puțini, Teatrul Logos și Metamorphosis-eurythmy-ensemble. În 2018, câștigă Premiul pentru cel mai bun actor în spectacolul „Slugă la 5 stăpâni”, selectat în Festivalul Internațional de Teatru Turda.
A colaborat, de-a lungul carierei, cu Teatrul Masca, Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu, Teatrul Roșu, AmphiTHEATRROM, 8PT și TIP, iar acum joacă la Teatrul InDArt. A apărut în serialul TV – „Lecții de viață”, în filmele „Dragonheart 4”, „Family Royal”, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și spoturi publicitare.

Mihai Hurduc

Studio „Breasla Actorilor”

Suntem bucuroși să vă anunțăm că anul acesta am deschis un nou spațiu în cartierul Militari – Studio „Breasla Actorilor”.
Sunteți instructor, actor, regizor, trainer, coordonator de cursuri și ateliere?
Vă punem la dispoziție un spațiu curat, luminos, aerisit, recent amenajat pentru repetiții, cursuri, ateliere și alte activități pentru copii, adolescenți și adulți.

Contact info

Adresă Studio

Program PR

Pentru înscrieri la cursuri și închiriere Studio,
vă invităm să completați formularul de mai jos

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...