Vlad Nicolici și Laura Oana, moment de excepție cu piesa „Roata morii se-nvârtește” la Vocea României 2022

Vlad Nicolici și Laura Gabriela Oana au oferit un moment de excepție în etapa confruntărilor de la Vocea României, Sezonul 10. Denis (The Motans) a ales pentru cei doi concurenți o reinterpretare a piesei „Roata morii se-nvârtește”, în varianta rock-folclor. Cei doi actori au făcut senzație, au avut cel mai spectaculos duel din ediția de aseară a talent-show-ului de la Pro TV.

Vlad: Bună, eu sunt Vlad! E foarte simplu… La cinci ani, eram cu tatăl meu, care este acolo (în public), și ascultam Led Zeppelin și Queen în mașină. Și am întrebat „Unde cântă băiatul ăla, de cântă împreună cu publicul, de face „Eooo Eooo?” Și tata mi-a zis: „Wembley”! Cred că din acel moment mi-am zis că vreau tare să ajung acolo. Nu știu cum fac, găsesc eu un avion, ceva, sau îl fac, sau îmi fac Wembley-ul aici, nu știu. Sunt foarte pregătit, asta pot să spun!

Tudor Chirilă: A fost foarte mișto momentul vostru, real. Se vede munca. Doar vocea contează, dacă toate celelalte funcționează!

Irina Rimes: A fost o explozie de energie momentul vostru. A fost ceva… fix pe sufletul meu. Eu m-am distrat maxim, poate că nici n-am fost atentă la voce așa cum ar fi trebuit să fiu, pentru că mă distram, dansam, eram cu voi pe scenă.

Theo Rose: Nu faceți parte din echipa noastră, dar eu vă spun că sunt foarte mândră că sunteți aici și de cum v-ați comportat pe scenă. Am văzut sinceritate, am văzut bucurie adevărată. Denis, ne-ai spart, felicitări!

Smiley: Sincer, eu nu v-aș fi pus împreună. Mi se pare că pentru moment a fost foarte bine că ați fost împreună, pentru că v-ați ajutat unul pe celălalt. Dar pentru echipa Denis o să fie o pierdere, oricare dintre voi. Îi mulțumesc lui Denis că m-a ajutat să îl descopăr și eu pe Vlad. Ți s-a potrivit foarte bine. Mi se pare că momentul a înăbușit-o un pic pe Laura. Mie mi-a plăcut mai tare Laura în audițiile pe nevăzute. Vlad mi s-a părut un pic mai prezent, ca voce. Dar împreună ați fost foarte buni. Ați livrat un moment demn de Vocea României și vă mulțumim foarte mult.

Denis: Dragilor, sunteți o binecuvântare pentru mine, pentru echipa mea. Vă mulțumesc din suflet, că voi ați decis să veniți aici. Și când arăt aici (în suflet), arăt aici din toate punctele de vedere! Eu, cu voi, m-am îndrăgostit de trei ori. Prima dată, când l-am cunoscut pe Vlad, a doua oară, când am cunoscut-o pe Laura, și a treia oară, când v-am pus împreună. Sunteți extraordinari, vă iubesc pe ambii!

Deși i-a fost enorm de greu să ia o decizie, Denis a ales să meargă mai departe cu Laura.

Din fericire, Tudor Chirilă, împreună cu Smiley și Theo Rose, și l-au dorit în echipa lor.

Smiley: E interesant, știi, că noi nu ne-am întors când ai cântat în audiții, și acum ne-am edificat mai bine. Mi se pare că ai o voce foarte bună, mi se pare că te exprimi foarte frumos pe scenă. Și cred că pot să te învăț să cânți pe Wembley în fiecare zi. Wembley e doar o stare de spirit, de fapt, nu e un loc.

Theo Rose: Vlad, știi că până la Wembley e un drum lung și anevoios. Eu pot să merg cu tine pe drumul ăla. Eu pe ăla îl știu, pe ăla anevoios. Așa că sper din suflet să vii, să lucrăm împreună, și să ne simțim bine în continuare, aici, la Vocea României. Fiindcă acum ai arătat clar că mai ai foarte multe lucruri de demonstrat. Ai strălucit! Bravo ție, ești tare!

Tudor Chirilă: Eu m-am întors pentru că mi s-a părut nedreaptă decizia lui Denis. Astăzi cred că ai fost mai bun. […] Nu vreau să mă bat foarte tare pentru tine, că eu cred că tu știi ce ai nevoie. Mai bine decât mine!

Vlad a ales să meargă pe „Wembley”.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...