Studioul de Artă Teatrală (StArT)  este departamentul Film and Theater Academy, în care tinerii pasionați de teatru au ocazia să descopere arta dramatică și să dezvolte noi mijloace de creație și interpretare artistică.

Tinerii din Moinești sunt invitați să participe gratuit la atelierele de teatru, coordonate de Alex Floroiu și de colegii săi de breaslă.

Participanții se vor bucura de o frumoasă experiență artistică, pentru că o parte dintre ei va fi recrutată în trupa locală de teatru Anonymus, pregătită să își facă relansarea anul acesta cu 2 premiere – prima, cu un spectacol de teatru dramatic, iar a doua, cu un spectacol stradal.

Preselecția se va face în urma participării la workshop-uri, printr-o probă de casting, unde candidații vor prezenta: un monolog și un moment artistic la alegere (muzică, dans, etc.). Pentru înscrieri, vă rugăm să accesați butonul Formular de Înscriere.

Cui se adresează?

Proiectul se adresează tinerilor cu vârstă cuprinsă între 14 și 21 de ani.

Cum se desfășoară?

 
Trupa de teatru Anonymus va beneficia de antrenamente și exerciții teatrale, de îndrumare specializată în arta actorului și antreprenoriat cultural, de contract și certificat de voluntariat, și de rețeaua de formare profesională și reprezentare artistică a Breslei Actorilor.
 

Unde se desfășoară?

StArT are loc în Municipiul Moinești din Județul Bacău, atât în spații indoor, cât și în spații outdoor:

1. Sala Media a Centrului Cultural „Lira”
ateliere de lucru, repetiții, punct de întâlnire între organizatori și participanți
 
2. Sala Mare a Centrului Cultural „Lira”
reprezentații spectacol de teatru
 
3. Alte puncte cultural-turistice reprezentative Municipiului Moinești
workshop-uri de creație și interpretare artistică

Când se desfășoară?

StArT se desfășoară în perioada ianuarie – iunie 2023.

Locație

Info Administrativ

» Proiect realizat cu sprijinul Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Moinești. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Moinești şi nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

» Proiect sponsorizat de Raiffeisen Bank.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?