ASOCIAȚIA
BREASLA ACTORILOR

asociație cultural-artistică

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Breasla Actorilor

BREASLA ACTORILOR este o organizație neguvernamentală, de drept privat și utilitate publică, ce promovează valorile cultural-artistice românești și universale, prin mijloace de creație și interpretare artistică.

Înființată în Municipiul Moinești, BREASLA ACTORILOR activează în prezent în întreaga țară, oferind servicii de management și impresariat artistic, producție și organizare spectacole, entertainment, educație și formare profesională, oferind astfel o experiență cât mai bogată membrilor și colaboratorilor săi. De-a lungul timpului, organizația a reușit să conecteze oamenii din industria creativă și de entertainment, îndeplinind întotdeauna cu succes și profesionalism așteptările producătorilor de teatru și de film, cât și pe cele ale organizatorilor de festivaluri și evenimente.

Sunt două modalități de completare a Formularului 230:

• Poți descărca formularul, îl printezi, îl competezi cu datele tale, îl semnezi și apoi îl expediezi prin poștă la sediul ANAF din sectorul/orașul în care ai domiciliul, sau la adresa noastră (Str. Victoriei, nr. 47, Moinești, Jud. Bacău).

• Poți accesa formularul online de aici (https://formular230.ro/asociatia-breasla-actorilor), îl completezi cu datele tale și îl semnezi direct pe ecran, generându-se astfel un pdf pe care îl poți trimite la adresa de e-mail office@breaslaactorilor.ro.

Sumele obţinute vor fi folosite pentru continuarea proiectelor educative, sociale, culturale și artistice, precum Tabăra de Film pentru Adolescenți „Movie Camp”, Festivalul de Artă „Teatru sub Lună” Moinești, Film and Theater Academy, cât și pentru montarea și reprezentarea de noi producții teatrale.

Termen limită: 25 MAI 2022

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?