Vă așteptăm la următoarele evenimente

Despre

     Suntem aici pentru a vă oferi un întreg repertoriu de animații și show-uri artistice de neuitat, aducând un strop de magie și poveste la evenimentele d-voastră: statui vivante, jongleuri, animatori pe picioroange, clovni, entertaineri, spectacole cu foc, face painting și baloane. Indiferent de locație, durată și tipul evenimentului, oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Fie că este vorba despre o petrecere privată, un festival sau o serbare specială, garantăm o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Statui Vivante

     Statuile vivante sunt o atracție unică și fascinantă pentru orice tip de eveniment. Ele creează un impact vizual puternic și captivant pentru invitați, rămânându-le în amintire mult timp după încheierea evenimentului. Trupa noastră este formată din artiști profesioniști și talentați, cu abilități remarcabile în controlul expresiei și a mișcărilor, ce știu să aducă o notă de eleganță și mister evenimentului dumneavoastră.

Artiști pe Picioroange

     Spectacolele noastre cu animatori pe picioroange sunt extrem de captivante și diferite de orice altceva v-ați putea imagina. De la evenimente corporate și festivaluri, până la nunți și petreceri private, actorii noștri, simpatici și cu haz, sunt mereu pregătiți să întâmpine invitații cu un zâmbet și cu o poz(n)ă. Experimentați magia și fascinația oamenilor pentru animatorii noștri pe picioroange!

Clovni și Mimi

     Clovnii noștri sunt experți în arta de a provoca râsul și de a crea momente amuzante și distractive. Cu abilitățile lor de jonglerie, echilibristică, acrobație și improvizație, vor transforma orice eveniment într-o petrecere memorabilă.

     Artiștii noștri mimi sunt experți în arta comunicării fără cuvinte. Prin expresii faciale, gesturi și mișcări precise, ei transmit emoții și povestesc povești captivante. Vor crea momente de suspans, umor și conexiune emoțională cu publicul.

Ateliere și Jocuri

     Bun venit în lumea noastră, plină de aventură și învățare prin intermediul activităților creative și jocurilor educative destinate celor mici. Jocurile noastre educative sunt concepute pentru a-i implica pe copii în activități interactive și distractive, care îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile cognitive, lingvistice și sociale. Acestea includ jocuri de echipă, puzzle-uri, provocări matematice și multe altele.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?