Vă așteptăm la următoarele evenimente

Dragi spectatori,

   Vă invităm să vă bucurați de o vară plină de spectacole și distracție la evenimentul de deschidere a stagiunii estivale „Play on Hills”, organizată de Breasla Actorilor în Moinești. În perioada iulie – septembrie, Complexul Parc Pini se transformă într-un tărâm al distracției și al spectacolului, unde oamenii din oraș se pot bucura de momente de neuitat.

8 evenimente speciale

   Împreună vom experimenta fascinația și magia spectacolelor live desfășurate în aer liber, oferindu-vă o varietate de evenimente de neratat în timpul verii. Breasla Actorilor vă pregătește un calendar plin de surprize, cu 8 evenimente speciale ce vor aduce zâmbete și emoții pentru toți participanții: spectacole de teatru pentru copii și adulți, concerte, ateliere și animație artistică, seri de improvizație și de stand-up comedy.

Entertainment

Programul nostru va fi comunicat săptămânal, pentru a vă ține mereu la curent cu cele mai noi informații. Veți găsi afișe colorate în oraș, vom fi prezenți pe social media și pe site-ul nostru, iar anunțurile noastre vor fi difuzate în presă, pe radio și televiziune.

Spectacole

Oferta noastră specială

   Biletele pentru evenimente vor fi disponibile la prețul de 40 lei fiecare. De asemenea, avem o ofertă specială pentru cei care doresc să se bucure de întreaga experiență și să participe la mai multe evenimente: abonamentul pentru un week-end vă oferă o reducere de 25%.

   Biletele pot fi achiziționate online, de pe platformele mySTAGE, iaBilet.ro și Eventbook, sau prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0765.855.702.

Distracție și magie

   Vă așteptăm cu brațele deschise, să ne bucurăm împreună de vară, de vacanță, de prieteni și de frumusețea naturii. Noi am pregătit aceste evenimente speciale pentru a vă aduce bucurie și pentru a face din artă și divertisment partenerii voștri de vacanță. Așadar, fiți pregătiți pentru o vară plină de spectacole, distracție și magie, în cadrul stagiunii estivale „Play on Hills”!

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?