Academia de Teatru și Film București

BREASLA ACTORILOR

Academia de Teatru și Film București este un spațiu non-formal de educație, cercetare și formare profesională, prin care membrii, indiferent de pregătirea lor profesională, au ocazia să exploreze arta teatrală, stradală și cinematografică. Prin urmare, ne-am propus să organizăm în fiecare an ateliere și cursuri de producție, creație și interpretare artistică, oferind membrilor suport și noi perspective în carieră, cât și o bună alternativă de petrecere a timpului liber. 

Programa ATF

Programa ATF abordează multe domenii din industria creativă, de aceea cursurile și atelierele noastre sunt structurate pe 3 departamente: Studio de Artă Teatrală (StArT), Studio de Artă Cinematografică (StArC) și Studio de Arte Stradale (StArS). Ele sunt optimizate atât pentru copii, cât și pentru adolescenți și adulți, în funcție de media de vârstă și de nivelul profesional al participanților.

Masterclass Arta Actorului

Masterclass-ul de ARTA ACTORULUI este un program non-formal de educație, cercetare și formare artistică cu durată de 2 ani, conceput de Alex Floroiu, care este actor, mentor, antreprenor cultural, impresar artistic, fondator și Președinte la Breasla Actorilor.

Programul se adresează persoanelor care s-au săturat să alerge de la un curs la altul, căutându-se, de fapt, pe sine, cel adevărat, înconjurat, în același timp, de alți oameni care simt aceeași chemare. De asemenea, este și pentru cei care văd o opțiune în facultatea de actorie, pentru absolvenții care doresc să aprofundeze procesul de creație artistică și să își mărească spectrul de interpretare, sau să devină actori profesioniști, adaptați industriei creative și de divertisment.

Curs Arta Actorului

Te invităm să pășești alături de noi pe scenă și să explorezi universul fascinant al actoriei! Oferim cursuri de arta actorului special concepute pentru toate vârstele: adulți, adolescenți și copii. Indiferent dacă ești la început de drum sau îți dorești perfecționarea abilităților, te așteptăm cu brațele deschise într-un mediu creativ și stimulant.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?