Vă așteptăm la următoarele evenimente

Despre

    Noi suntem Breasla Actorilor, agenție de management și impresariat artistic recunoscută și specializată de aproape 10 ani în artele spectacolului, organizare evenimente și proiecte culturale, reprezentare talente, producții teatrale și workshop-uri, cât și festivaluri sau tabere artistice.

Spectacole

     Vă invităm cu inima deschisă să ne însoțiți într-o călătorie magică prin lumea teatrului! Suntem entuziasmați să aducem farmecul spectacolelor noastre la evenimentele dumneavoastră, indiferent dacă sunt festivaluri culturale, evenimente publice sau întâlniri private. Fiecare spectacol este o punte între realitate și imaginație, în care emoția și creativitatea se întâlnesc pentru a vă oferi momente magice și memorabile. Haideți să construim împreună amintiri de neprețuit, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cei care pășesc în lumea feerică a teatrului!

Entertainment

     Suntem aici pentru a vă oferi un întreg repertoriu de animații și show-uri artistice de neuitat, aducând un strop de magie și poveste la evenimentele d-voastră: statui vivante, jongleuri, animatori pe picioroange, clovni, entertaineri, spectacole cu foc, face painting și baloane. Indiferent de locație, durată și tipul evenimentului, oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Fie că este vorba despre o petrecere privată, un festival sau o serbare specială, garantăm o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Spectacole

     Compania de Teatru montează și reprezintă spectacole de teatru proprii sau în parteneriat cu alte instituții de profil, publice sau private din țară și din străinătate, reunind colective artistice pe durata proiectelor, remunerate conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Actori

Actorii noștri sunt atât membri reprezentați de Agenția de Managament și Impresariat Artistic a Breslei Actorilor, cât și colaboratori în producțiile companiilor și ale instituțiilor publice și private de cultură.

Oferte promoționale

e-Theatrum

Urmărește online, alături de întreaga familie, spectacole de teatru, oriunde trăiești astăzi, departe de țară.

Pachete de grup

Vino împreună cu prietenii la teatru și beneficiați de pachete promoționale la toate spectacolele noastre.

European Youth Card

Vino cu Cardul European de Tânăr și beneficiezi de oferta 1+1 la spectacolele noastre de teatru.

Aplauze fără sfârșit!...

Festivaluri

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?