Vă așteptăm la următoarele evenimente

Despre

    Noi suntem Breasla Actorilor, agenție de management și impresariat artistic recunoscută și specializată de aproape 10 ani în artele spectacolului, organizare evenimente și proiecte culturale, reprezentare talente, producții teatrale și workshop-uri, cât și festivaluri sau tabere artistice.

Spectacole de Teatru

     Vă invităm cu inima deschisă să ne însoțiți într-o călătorie magică prin lumea teatrului! Suntem entuziasmați să aducem farmecul spectacolelor noastre la evenimentele dumneavoastră, indiferent dacă sunt festivaluri culturale, evenimente publice sau întâlniri private. Fiecare spectacol este o punte între realitate și imaginație, în care emoția și creativitatea se întâlnesc pentru a vă oferi momente magice și memorabile. Haideți să construim împreună amintiri de neprețuit, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cei care pășesc în lumea feerică a teatrului!

Entertainment

     Suntem aici pentru a vă oferi un întreg repertoriu de animații și show-uri artistice de neuitat, aducând un strop de magie și poveste la evenimentele d-voastră: statui vivante, jongleuri, animatori pe picioroange, clovni, entertaineri, spectacole cu foc, face painting și baloane. Indiferent de locație, durată și tipul evenimentului, oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Fie că este vorba despre o petrecere privată, un festival sau o serbare specială, garantăm o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Concerte VLAD

VLAD este un artist talentat care a început să cânte la chitară de la vârsta de 10 ani, devenind și solist vocal la vârsta de 15 ani. Este cunoscut pentru timbrul său vocal distinctiv, care se potrivește perfect genului muzical blues-rock, și este un compozitor prolific, scriind versuri și compunând muzică. La concertele sale, artistul cucerește inimi, atât prin reinventarea unor piese deja consacrate, cât și prin compoziții muzicale proprii. „Muză-mă”, „Nisipul se învârte când te simți mișto”, și „Murphy”, sunt câteva dintre piesele pe care le veți putea asculta live la concert.

Alătură-te petrecerii!

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?