BUSKERS WANTED - Book Your Spot!

Căutăm 4 artiști stradali în cadrul Busking Fringe

Pentru că recunoaștem artele stradale ca parte integrantă și dinamică în crearea comunităților, deschidem în cadrul Festivalului de Artele Spectacolului PLAY ON HILLS Moinești secțiunea Busking Fringe, în care invităm artiștii stradali din țară să însuflețească orașul în zilele de 03 și 04 august 2024.

Participanții la Busking Fringe vor avea ocazia să ne devină parteneri în acest pionierat artistic, prezentându-și spectacolele într-un cadru primitor și deschis, înconjurat de peisajele pitorești ale Moineștiului.

Donațiile oferite de spectatori vor aparține în totalitate artiștilor stradali, iar transportul, masa și cazarea pentru cele două zile de găzduire vor fi suportate de către organizator.

Artele stradale joacă un rol crucial în viața culturală și socială a unei comunități. Acestea contribuie la crearea unui spațiu urban viu și dinamic, aducând arta în mijlocul oamenilor și transformând spațiile neconvenționale în scene adevărate de spectacol. Spectacolele stradale aduc oamenii împreună, creând un sentiment de comunitate și apartenență. Interacțiunea dintre artiști și publicul lor poate sparge bariere sociale și culturale, favorizând dialogul și înțelegerea reciprocă.

În concluzie, secțiunea Busking Fringe a Festivalului de Artele Spectacolului PLAY ON HILLS Moinești este o celebrare a creativității și diversității artistice, oferind o platformă deschisă și incluzivă pentru artiștii stradali și pentru comunitatea care îi susține. Aceasta îmbogățește experiența festivalului, transformând Moineștiul într-un loc vibrant de întâlnire a artei și a oamenilor.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne trimiteți o prezentare și un link de vizionare a unui material video care să vă reprezinte, până la data de 15 iulie 2024, pe adresa de e-mail contact@breaslaactorilor.ro. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la aceeași adresă sau la numerele de telefon 0770 660 105 (Alex) | 0765 855 702 (Andreea).

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?