Festivalul de Artele Spectacolului PLAY ON HILLS Moinești

01 – 04 august 2024

 

Dragi spectatori,

Vă invităm să vă bucurați de o vară plină de spectacole și de activități culturale și artistice, în cadrul Festivalului de Artele Spectacolului PLAY ON HILLS Moinești, organizat de Breasla Actorilor în perioada 01 – 04 august 2024.

În aceste zile fierbinți, Tzara Dada se transformă într-un tărâm al magiei și al distracției, unde oamenii se pot bucura de evenimente pentru toate vârstele: spectacole de teatru pentru copii, adolescenți și adulți, concert, ateliere de creație artistică și jocuri interactive pentru întreaga familie, spectacole stradale și animație pentru copii, difuzare de filme și expoziție, încheiate cu Orizont Afterparty, petrecerea de închidere a festivalului, ce va avea loc în Parcul Orizont de pe Dealul Osoiu.

EVENIMENTE

Vă așteptăm cu brațele deschise, să ne bucurăm împreună de vară, de vacanță, de prieteni și de frumusețea naturii. Noi am pregătit aceste evenimente speciale pentru a vă aduce bucurie și pentru a face din artă și cultură partenerii voștri de vacanță. Așadar, fiți pregătiți pentru o vară plină de spectacole, distracție și magie, în cadrul Festivalului de Artele Spectacolului PLAY ON HILLS Moinești!

PROGRAM

P.S. Revenim în curând cu mai multe informații și cu programul complet al festivalului. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, apasă PARTICIP la evenimentul de pe Facebook și dă-ne Follow la pagina de facebook, instagram, TikTok și YouTube, ori înscrie-te la newsletter-ul nostru.

BREASLA ACTORILOR

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?