Plimbare în Împărăția Fabulei

Întâmplări scenice pe marginea unor cunoscute fabule

Dragi copii, părinţi și bunici, vă aşteptăm la teatru!
 
Marți, 11 iunie, de la ora 17.00, sunteți invitați la premiera spectacolului „Plimbare în Împărăția Fabulei”, organizată la Centrul Cultural Lira din Moinești, unde veți avea ocazia să urmăriți mai multe întâmplări scenice pe marginea unor fabule cunoscute, interpretate de absolvenții cursurilor de actorie pentru copii, coordonate de Alexandru Floroiu în cadrul Academiei de Teatru și Film din Moinești.

Spectacolul „Plimbare în Împărăția Fabulei” este o fascinantă călătorie între realitate și vis, unde spiridușii fermecați aduc magia în camera unui băiat. Ei îi pregătesc o scrisoare magică care îl transportă într-un vis fabulos, unde animalele din pădure, precum leul, vulpea, măgarul, cucul și privighetoarea, capra, lupul și iedul, veverițele, broscuța, greierele și furnica, șoriceii și pisoiul, câinele și cățelul, iepurele și broasca țestoasă, ne împărtășesc trăirile și poveștile lor.

Atmosfera spectacolului este întreținută de Moș Ene, interpretat de Alex Floroiu, personaj folcloric românesc, recunoscut adesea în povești, fabule și spectacole pentru copii drept povestitorul amuzant, dar plin de înțelepciune și farmec, uneori ușor încurcat, iubit deopotrivă de copii și de adulți.

Pe măsură ce visul se apropie de final, băiatul este readus la realitate, luând aminte de toate întâmplările cu tâlc petrecute în împărăția fabulei, iar spectacolul se încheie cu o horă veselă a personajelor, lăsându-i pe spectatori cu povești fermecătoare și învățăminte valoroase.

Plimbare în Împărăția Fabulei
Întâmplări scenice pe marginea unor cunoscute fabule
Direcția de scenă și dramatizare: Alex Floroiu

Distribuție:
Darius Andrioaei, Alicia Ailincăi, Maria Balaban, Radu Stoleriu, Ștefan Adam, Eva Acatrinei, Camelia Drăgan, Ștefania Diaconu, Sarah Pîrvu, Matilda Ciubotaru, Amelia Coman, Alesia Popa, Alexandra Balaban, Denis Coman, Sofia Atudorei, Victoria Chirobocea, Medeea Olaru, Edeea Lungoci, Teodor Balaban, Theodora Felegeanu, Alex Floroiu.

Accesul în sală se va face pe baza de rezervare la numărul de telefon 0765 855 702, iar donația minimă recomandată este de 10 lei / copil și 20 lei / adult. Locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii spectatorilor.

Spectacol produs în cadrul Academiei de Teatru și Film Moinești

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?