CONCERT VLAD – Lansare single MURPHY | Bacău

„Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost.”

Pe 21 decembrie 2023, VLAD va susține, la Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău, concertul de lansare a noului single – MURPHY, prima piesă din mult așteptatul său EP.

După apariția extraordinară de la Vocea României, VLAD ne-a cucerit de la Primul Pas, pe note de blues și rock, atât prin reinventarea unor piese deja consacrate, cât și prin interpretarea unor compoziții muzicale proprii. Acum, însă, el pășește dincolo de lumina solo, pentru a ne surprinde într-o nouă dimensiune muzicală, alături de Mysha, Andrei, Teddy și Raluca, noii membri ai trupei VLAD.

Din dorința de a le fi aproape spectatorilor băcăuani și de a le împărtăși bucuria lansării noului single, VLAD revine „acasă”, pe scena teatrului în care este actor angajat (Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău), prezentând un nou show în România; fresh, electric, ba chiar electrizant. Show-ul marchează și lansarea primei piese din noul EP, “MURPHY“. Legile lui Murphy ne guvernează și în ziua de azi, iar noi nici nu ne dăm seama! Pe 21 decembrie ne dăm seama! Haida!

Evenimentul va începe de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este 40 lei.

Biletele online sunt disponibile în rețelele de ticketing iaBilet, Eventbook, myStage și AmBilet.

Pentru rezervări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0765 855 702.

Eveniment Facebook: Concert VLAD – Lansare Single „MURPHY” | Bacău

De asemenea, din dorința de a sprijini și de a promova tinerii artiști aflați la început de drum, VLAD a lansat un concurs fulger în care îi invită să deschidă concertul de lansare a noului single – MURPHY. Candidații trebuie să urmărească pagina de Facebook VLAD și să trimită un scurt video de prezentare, cât și un moment muzical înregistrat, până la data de 17 decembrie 2023, pe adresa de e-mail contact@breaslaactorilor.ro.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?