Film and Theater Academy

BREASLA ACTORILOR

    Programa FTA abordează multe domenii din industria creativă, de aceea cursurile și atelierele noastre sunt structurate pe 3 departamente: Teatru, Film și Arte Stradale. Ele sunt optimizate atât pentru copii, cât și pentru adolescenți și adulți, în funcție de media de vârstă și de nivelul profesional al participanților.

Artă Teatrală

Studioul de Artă Teatrală vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru, indiferent de experiență, abordând cursuri și ateliere specifice artelor spectacolului.

Artă Cinematografică

Studioul de Artă Cinematografică se adresează iubitorilor de film, celor dornici să cunoască lumea din spatele culiselor, cât și pe cea din lumina reflectoarelor.

Arte Stradale

Studioul de Arte Stradale este deschis animatorilor și performerilor de divertisment, aflați în căutare de noi forme și mijloace reprezentare artistică.

Biomecanică și
Commedia dell'Arte

    Veți aprofunda stilul venețian de commedia, prin introduceri teoretice în istoria sa, exerciții și lucru cu obiecte specifice. Cursul este organizat în două etape, fiecare de câte trei luni, și are loc de 2 ori / săptămână. Prima etapă va cuprinde exerciții introductive, pentru familiarizarea cu stilul de joc, precum și aspecte teoretice, iar în cea de a doua va fi dezvoltat lucrul pe scene, urmând crearea unui spectacol complet.

Tehnica Statuilor Vivante

    Ocupând un loc aparte în artele spectacolului stradal, statuia vivantă încoronează actorul magistral. Asumarea personajului, stăpânirea fizică, puterea de evocare a poveștii, tehnica mișcării și a nemișcării – toate acestea sunt câteva dintre preocupările celor care năzuiesc la desăvârșirea statuii vivante. Atelierul își propune să aducă în atenția cursanților tipul de pregătire necesar actorului de statuie vivantă.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
error: Content is protected !!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Loading...