CURS ARTA ACTORULUI

BREASLA ACTORILOR

Despre

   În Breasla Actorilor, visul tău devine povestea noastră. Vino alături de noi și redescoperă-te prin teatru. Nu doar că vei învăța din nou să mergi, să privești, să asculți, să respiri, să trăiești, ci dimpotrivă – totul va fi la superlativ. Scena are propriile ei legi, pe care, dacă înveți să le stăpânești, îți vei recăpăta libertatea de manifestare.

   Actorii noștri îți vor fi călăuză în acest Labirint al lui Pan, timp în care vom învăța să o luăm mereu de la capăt, instrument fidel actorului pregătit pentru întâlnirea cu rolurile dramatice.

De ce să alegi Breasla Actorilor?

Instructori Profesioniști: toți instructorii noștri sunt actori cu experiență bogată, dedicați formării noilor talente.

Metode Revalatoare: folosim tehnici inovative și adaptate fiecărei grupe de vârstă pentru a asigura un proces de învățare plăcut și eficient.

Atmosferă Prietenoasă: creăm un mediu în care fiecare participant se simte încurajat și susținut.

Spectacole de final de Curs: la sfârșitul fiecărui modul, participanții au ocazia să își prezinte munca într-un spectacol final, oferindu-le șansa să experimenteze magia scenei.

Adulți

Redescoperă-ți pasiunile și dezvoltă-ți creativitatea prin tehnici avansate de actorie, expunându-te într-un context profesionist.

Vezi PROGRAMA

PROGRAMĂ

4 ședințe - jocuri și exerciții teatrale
12 ședințe - repetiții spectacol de teatru

DURATĂ: 2h 30' / ședința
PREȚ: 400 lei / lună
REZULTAT: Spectacol de teatru
ÎNSCRIE-TE ACUM

Adolescenți

Încurajează-ți adolescentul să își dezvolte talentul artistic și să își descopere potențialul creativ într-un mod distractiv și educativ.

Vezi PROGRAMA

PROGRAMĂ

4 ședințe - jocuri și exerciții teatrale
12 ședințe - repetiții spectacol de teatru

DURATĂ: 2h / ședința
PREȚ: 350 lei / lună
REZULTAT: Spectacol de teatru
ÎNSCRIE-TE ACUM

Copii

Pentru cei mici, arta actorului este o poartă către o lume magică. Cursurile noastre sunt pline de jocuri, exerciții creative și povești captivante.

Vezi PROGRAMA

PROGRAMĂ

4 ședințe - jocuri și exerciții teatrale
12 ședințe - repetiții spectacol de teatru

DURATĂ: 1h 30' / ședința
PREȚ: 300 lei / lună
REZULTAT: Spectacol de teatru
ÎNSCRIE-TE ACUM

Masterclass
ARTA ACTORULUI

Pentru cei interesați de un parcurs artistic deosebit, realizat într-un mediu profesionist, puteți accesa Masterclass-ul nostru de Arta Actorului, un program non-formal de educație, cercetare și formare artistică cu durată de 2 ani, conceput de Alex Floroiu, care este actor, mentor, antreprenor cultural, impresar artistic, fondator și Președinte la Breasla Actorilor.

Studio „Breasla Actorilor”

Oricând doriți să ne treceți pragul, noi vă așteptăm cu drag și cu entuziasm în studioul nostru din cartierul Militari (lângă stația de metrou Gorjului).
Vă punem la dispoziție un spațiu intim, primitor, luminos, amenajat pentru repetiții, cursuri, ateliere și alte activități pentru copii, adolescenți și adulți.

Contact info

Adresă Studio

Program PR

Formular înscriere

Alege vârsta: 30

Locație

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?