Municipiul Moinești, Jud. Bacău | Municipiul București

     Programa FTA abordează multe domenii din industria creativă, de aceea cursurile și atelierele noastre sunt structurate pe 3 departamente:
Studio de Teatru, Studio de Film și Studio de Arte Stradale.
Ele sunt optimizate atât pentru copii, cât și pentru adolescenți și adulți, în funcție de media de vârstă și de nivelul profesional al participanților.

Arta Actorului

În Breasla Actorilor, visul tău devine povestea noastră. Vino alături de noi și redescoperă-te prin teatru. Nu doar că vei învăța din nou să mergi, să privești, să asculți, să respiri, să trăiești, ci dimpotrivă – totul va fi la superlativ. Scena are propriile ei legi, pe care, dacă înveți să le stăpânești, îți vei recăpăta libertatea de exprimare. Actorii noștri îți vor fi călăuză în acest Labirint al lui Pan, timp în care vom învăța să o luăm mereu de la capăt, instrument fidel actorului pregătit pentru întâlnirea cu rolurile dramatice.

La Commedia dell'Arte

Veți aprofunda stilul venețian de commedia, prin introduceri teoretice în istoria sa, exerciții și lucru cu obiecte specifice. Cursul este organizat în două etape: prima etapă va cuprinde exerciții introductive, pentru familiarizarea cu stilul de joc, precum și aspecte teoretice, iar în cea de a doua va fi dezvoltat lucrul pe scene, urmând crearea unui spectacol complet.

Tehnica Statuilor Vivante

Ocupând un loc aparte în artele spectacolului stradal, statuia vivantă încoronează actorul magistral. Asumarea personajului, stăpânirea fizică, puterea de evocare a poveștii, tehnica mișcării și a nemișcării – toate acestea sunt câteva dintre preocupările celor care năzuiesc la desăvârșirea statuii vivante. Atelierul își propune să aducă în atenția cursanților tipul de pregătire necesar actorului de statuie vivantă.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
Don`t copy text!

Log in with your credentials

Forgot your details?